Gaat u / ga jij deze zomer naar Frankrijk…? Leden van Franse kerken vinden het heel fijn om Nederlandse gasten in hun midden te mogen verwelkomen. Bovendien is het mooi om een stukje verbondenheid met elkaar te ervaren over (taal)grenzen heen! Dus… als het kan: bezoek een kerkdienst op zondag!

Harriëtte Smit (werkzaam in Frankrijk als landelijk jeugdwerkadviseur UNEPREF via de GZB) maakte ook dit jaar weer een overzicht van kerkdiensten in Frankrijk waarbij een Nederlandse vertaling mogelijk is.
Klik hier voor een actueel overzicht. (Tip: dit overzicht wordt steeds vervangen door het meest recente exemplaar, dus check voor vertrek naar een kerkdienst nog even of de informatie ongewijzigd is, bijv. de aanvangstijd van de kerkdienst, etc.)

De familie Lustig woont sinds 2020 in Frankrijk. Geert Lustig is predikant en missionair toeruster van de UNEPREF-kerken.
Klik hier voor een overzicht van kerkdiensten van lokale UNEPREF-kerken (in de buurt van Montpellier) waarin Geert Lustig voorgaat en waarbij ook een Nederlandse vertaling aanwezig is.

We wensen iedereen gezegende kerkdiensten toe in deze zomerperiode!