Media

YOUTUBE

Samen zingen verbindt! Deze prachtige clip van het bekende lied “A Toi la gloire / U zij de glorie” is door gemeenteleden uit verschillende UNEPREF kerken opgenomen. 

Een voorbeeld van een prachtige uitwisseling tussen een kerk in Frankrijk en een kerk in Nederland. In 2018 bezochten verschillende jongeren uit Goes de gemeente van La Grand Combe en hebben daar enthousiast geklust. Dat samen klussen en samen je geloof belijden werkte verbindend. Daarom brachten 25 mensen van deze Franse gemeente ruim een jaar later een bezoek aan Goes.

Deze videoclip werd gemaakt voor een speciale UNEPREF-zondag in juni. Het thema van de dag was: C’est ma famille! (Het is mijn familie, m.a.w. de kerk is mijn familie).
Geniet van dit mooie en vrolijke lied, maar vooral ook van de mooie clip, waar de onderlinge verbondenheid vanaf straalt!

FACEBOOK

UNEPREF

De landelijke Facebook pagina van de UNEPREF

Jeunesse UNEPREF

De landelijke Facebook pagina van het landelijk jeugdwerk van de UNEPREF

Chorale Aquarium

Kinderen van verschillende UNEPREF kerken zijn lid van dit enthousiaste koor. Ze verspreiden het evangelie door zang en muziek. Het zingen in dit koor geeft de Franse kinderen de kans om mede christenen te ontmoeten. Dankzij uw en jouw giften hebben we hen al diverse keren financieel kunnen ondersteunen.

 

Harriette Smit – Jongerenwerker

Harriëtte is in 2015 vanuit Gouda door de GZB uitgezonden naar Frankrijk. Samen met Joël Landes draagt zij zorg voor het totale jeugdwerk van de UNEPREF kerken. Bijna dagelijks doet ze verslag van haar belevenissen in en rond de Franse kerk.