Bonjour!

De zomer nadert met rasse schreden… Het is inmiddels alweer bijna juni en dat betekent: tijd voor een nieuwe nieuwsbrief! Deze is hier te vinden.

We vinden het fijn om u/jou op de hoogte te houden van enkele projecten in Frankrijk in de afgelopen tijd, die mogelijk waren door uw en jouw bijdrage aan de SSGKF.

In deze nieuwsbrief valt meer te lezen over de zegen na de uitwisseling tussen jongeren uit Lelystad en de gemeente in Brouzet, over de GZB-Experience-reis in juli en over het bezoeken van een Franse kerkdienst tijdens uw/jouw vakantie in Frankrijk.

Ook komt het werk van ds. Pascal Gonzalez aan bod. Hij heeft een eigen youtube-kanaal, waarop veel muzikaal moois te vinden is: (www.youtube.com/@pascalgonzalez610).
Kijk daar gerust even rond voor een impressie!

Een voorbeeld van een video van het missionaire project (over David en Goliath): https://www.youtube.com/watch?v=G_ky1rf-p-U
En via deze link is een video te vinden van het koor Aquarium waar ds. Gonzalez leiding aan geeft; het gaat om een muzikale omlijsting van de nieuwe CD: https://www.youtube.com/watch?v=hNdtdLhTjFA

Veel lees- en kijkplezier toegewenst!

 

 

 

 

 

 

 

Veel leesplezier toegewenst!