Het is altijd fijn als mensen op een positieve en opbouwende manier reageren op een Facebook-bericht!

Naar aanleiding van onze recente Facebook-post over het bezoeken van een UNEPREF-kerk tijdens verblijf in Frankrijk (zie: https://www.unepref.com/unepref-eglises-menu.html of lees onze vorige nieuwsbericht: https://ssgkf.nl/2023/06/17/overzicht-kerkdiensten-met-nederlandse-vertaling/), liet Jan in een reactie op Facebook weten dat, in het geval er in je vakantieomgeving geen UNEPREF-kerk is, dat je dan op de website www.eglises.org kunt nakijken of er wel een protestantse of evangelische gemeente te vinden is.

En Florien Lustig, die samen met haar man Geert sinds januari 2020 namens de GZB in Frankrijk werkt, liet ons per mail weten dat zij tijdens de zomermaanden Frans-Nederlandse diensten aanbieden in de regio van Montpellier waar zij wonen en ook betrokken zijn bij diverse gemeenten.
Geert gaat als predikant voor in deze diensten. Dit jaar zijn zij ook voor het eerst op 16 juli in de Ardèche in Saint-Laurent-du-Pape. Niet alleen de preek maar de volledige liturgie is tijdens deze diensten vertaald mee te lezen op het scherm. Voor een overzicht van deze Frans-Nederlandstalige diensten: klik hier).

Un grand merci (heel hartelijk dank), Jan en Florien, voor jullie reacties!