Al eerder benadrukten we hoe fijn het is voor Franse kerken om Nederlandse gasten in hun midden te mogen verwelkomen.
In dit artikel wordt dat nogmaals mooi verwoord door Harriëtte Smit. Zij is werkzaam in Frankrijk als landelijk jeugdwerkadviseur Unepref via de GZB. In 2022 verscheen er een artikel van haar hand over het bezoeken van Franse kerkdiensten (klik op ‘dit’ hierboven of op hier voor een .pdf-file van dit artikel).

Harriëtte verzorgt ook een overzicht van kerkdiensten in Frankrijk waarbij een Nederlandse vertaling mogelijk is. Klik op hier voor een actueel overzicht. (Tip: dit overzicht wordt steeds vervangen door het meest recente exemplaar, dus check voor vertrek naar een kerkdienst nog even of de informatie nog steeds ongewijzigd is, bijv. de aanvangstijd van de kerkdienst, etc.)

We wensen u / jou mooie contacten en gezegende zondagen toe, waarbij u / jij Gods’ trouw en liefde ook in Frankrijk mag ervaren!