Bonjour!

We hebben Pentecôte – Pinksteren- gevierd – het feest van de uitstorting van de Geest – taalbarrières werden overstegen, het Evangelie is verder de wereld ingegaan…

We delen u graag wat indrukken vanuit het werk van Gods Geest in Frankrijk: ontmoeting en bemoediging op een conferentie voor predikanten en hun gezinnen, prachtige getuigenissen van jongeren van het chorale Aquarium en berichten van het missionaire werk in Alès.
Onze nieuwsbrief is te hier vinden.

Verder wijzen we u op het festival Art et Foi deze week in het kerkje van Bouquet; wensen we de jongeren uit Lelystad een mooie werkvakantie in Brouzèt-lès-Alès (22-31 juli) en moedigen we u aan om deze zomer een dienst van de UNEPREF te bezoeken (met vertaling).

Bidt u mee om de krachtige werking van Gods Geest, ook in Frankrijk?

Hartelijke groet,
Corine Bokhorst
secretariaat Stichting Steun Gereformeerde Kerken in Frankrijk